Jakbyście podsumowali tę 1 rundę w wykonaniu zespołów którym kibicujecie?
Politechnika Krakowska kończy pierwszą rundę na 2 miejscu w tabeli i myślę,że całkowicie zasłużenie. Patrząc na to jak młody zespól mamy i jaki przy tym poziom gry jest prezentowany przez PK można być bardzo zadowolonym;) co prawda nie wszystkie mecze były takie jak być powinny(przegrana z Krosnem 1:3 czy ostatni mecz z STS-em, wygrany ,ale styl średni),ale i tak postawa Politechniki jak do tej pory jest fantastyczna:) oby tak dalej;)
a co do pozostałych zespołów, to Będzin ,jako faworyt,oczywiście na pierwszym miejscu w grupie 4. STS(beniaminek) zajmuje ostatnią lokatę z 2 punktami.
Wysłany: 2009-12-05, 13:56
W grupie trzeciej mamy parę niespodzianek. Beniaminek - AZS UW - zaczął sezon od mocnego uderzenia i pięciu zwycięstw w serii, jednak później zabrakło mu powietrza i przegrał wiele spotkań pod rząd. Dość nisko w tabeli znajdują się faworyzowani przed sezonem Czarni Radom, zaskakuje doskonała postawa Pekpolu Ostrołęka.
Ósemka Siedlce - zespół, któremu przed sezonem groziło rozwiązanie z powodów finansowych. Skład komponowany po najniższych kosztach okazał się skuteczny i... zagrał! Mieszanka doświadczonych, sprawdzonych graczy (Kuczko, Hachuła) i młodych wilków (Łęgowski) zaskoczyła i uplasowała się po pierwszej rundzie na drugiej lokacie. Przydarzyło się jej co prawda kilka potknięć (porażki z Olsztynem, Czarnymi, UW, Białołęką...), lecz zespół rokuje nadzieje na walkę w play-off.
I jak tam czarni z Garwolinem?;D
ah mam jeszcze w pamięci baty jakie Politechnika zbierała w meczach z nimi;p myślałam,że będą raczej murowanym faworytem na pierwszą 4;] a tutaj 5 miejsce;] ale jeszcze 2 runda przed nami, więc może coś jeszcze zdziałają:)
Mako - jak widać, bez wielkich pieniędzy też można stworzyć zespół ,który da sobie radę:)
Wysłany: 2009-12-07, 23:38
Ósemka zlała UW aż miło, w trzech setach, tylko w drugim gospodarze podjęli walkę.
reszta wyników:
Legia 3:0 Kozienice
Białołęka 0:3 Ostrołęka
Lechia 0:3 Olsztyn
Czarni 3:1 Garwolin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum